Aften

 

Aftenmenu 3 retter

Rødspættesalat på smørstegt toast, syltet fennikel, friterede kapers og urter

Braiserede svinekæber, rødvinssauce, knust kartoffel, syltede perleløg, jordskokkechips og urteolie

Citron, sprød mørdej, hvid chokolade og vanille

345,- pr. pers

Foretter

Rødspættesalat på smørstegt toast, syltet fennikel, friterede kapers og urter 95,-

Tarteletter med høns i asparges

1 stk 75,-

2 stk 135,-

Smør ristet toast med håndpillede rejer vendt i vinaigrette, variation af løg og urter 95,-

Hovedretter

Stjerneskud 215,-

Braiserede svinekæber, rødvinssauce, knust kartoffel, syltede perleløg, jordskokkechips og urteolie 205,-

Stegt flæsk ad libitum med persillesauce og hjemmesyltede økologiske rødbeder 195,-

Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, smørsauce og wienerdreng 225,-

Dessert

Citron, sprød mørdej, hvid chokolade og vanille 95,-

Gateau Marcel med solbær og vanilleis 95,-

Gammel daws æblekage med makroner, sukkerrasp og flødeskum 85,-

Avecs

Kaffe/the

35,-

Irsk kaffe dobbelt

85,-

Petit fours 45,-

Diverse rom, cognac og likør

Fra 40,-