Aftenmenu 3 retter
Rødspættesalat på smørstegt toast, syltet fennikel, friterede kapers og urter
Braiserede svinekæber, rødvinssauce, knust kartoffel, syltede perleløg, jordskokkechips og urteolie
Citron, sprød mørdej, hvid chokolade og vanille
345,- pr. pers
Foretter
Rødspættesalat på smørstegt toast, syltet fennikel, friterede kapers og urter 95,-
Tarteletter med høns i asparges
1 stk 75,-
2 stk 135,-
Smør ristet toast med håndpillede rejer vendt i vinaigrette, variation af løg og urter 95,-
Hovedretter
Stjerneskud 215,-
Braiserede svinekæber, rødvinssauce, knust kartoffel, syltede perleløg, jordskokkechips og urteolie 205,-
Stegt flæsk ad libitum med persillesauce og hjemmesyltede økologiske rødbeder 195,-
Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, smørsauce og wienerdreng 225,-
Dessert
Citron, sprød mørdej, hvid chokolade og vanille 95,-
Gateau Marcel med solbær og vanilleis 95,-
Gammel daws æblekage med makroner, sukkerrasp og flødeskum 85,-
Avecs
Kaffe/the
35,-
Irsk kaffe dobbelt
85,-
Petit fours 45,-
Diverse rom, cognac og likør
Fra 40,-