3 retters menu
Rødspættesalat på smørstegt franskbrød, crudité af syltet fennikel,
friterede kapers og urter
Braiserede svinekæber med rødvinssauce, knust kartoffel,
syltede skalotteløg og chips
Danske æbler, vanilleis, karamel og mørdej
Pris pr. pers. 325,-
A la carte
Foretter
Rødspættesalat på smørstegt franskbrød, crudité af syltet fennikel,
friterede kapers og urter 85,-
Carpaccio, aioli, syltede bøgehatte og vesterhavsost 85,-
Hovedretter
Stjerneskud 185,-
Pariserbøf 175,-
Stegt flæsk ad libitum med persillesauce 185,-
Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, smørsauce og wienerdreng 195,-
Braiserede svinekæber med rødvinssauce, knust kartoffel,
syltede skalotteløg og chips 195,-
Dessert
Gateau Marcel med solbærsorbet og sprødt 95,-
Danske æbler, vanilleis, karamel og mørdej 85,-
Camembert “fidus” med ristet franskbrød, hjemmelavet solbærsyltetøj og persille frit 85,-
Avecs
Kaffe/the
30,-
Irsk kaffe dobbelt
65,-
Petit fours 45,-
Diverse rom, cognac og likør
Fra 40,-