Aften

Menu 3 retter

 

Pocheret æg med håndpillede rejer, variation af jordskokker og dild

 

Braiserede svinekæber med rødvinssauce, knust kartoffel med urter, chips og syltede perleløg

 

Æble, karamel, mørdej og vanilleis

 

2 retter 278,-

3 retter 325,-

 

 

A la carte

 

Stjerneskud 175,-

Pariserbøf 175,-

Stegt flæsk ad libitum med persillesauce 175,-

Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter og smørsauce 185,-

Braiserede svinekæber med rødvinssauce, knust kartoffel med urter, chips og syltede perleløg 185,-

 

Dessert

 

Æble, karamel, mørdej og vanilleis 85,-

Gateau Marcel, sprødt og passion 85,-

Ostetallerken med dagens 4 oste, hybenkompot , glaserede nødder og knækbrød 125,-

 

 

Avecs

Kaffe med sødt 50,-

Kaffe/the

30,-

Irsk kaffe

65,-

Diverse rom, cognac og likør

Fra 35,-