Aften

Menu februar, marts og april:

Håndpillede rejer, skaldyrsbisque, variation af jordskokker og dild

Braiserede svinekæber, rødvinssauce, knust kartoffel, syltede skalotteløg, kartoffelchips og urter

Lun pandekage, æblekompot, vanilleis og hvid chokolade

3 retter 325,-

 

 

A la carte

 

Stjerneskud 175,-

Pariserbøf 175,-

Stegt flæsk ad libitum med persillesauce 185,-

Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, smørsauce og wienerdreng 195,-

Wienerschnitzel “jägerart” med brasede kartofler, ærter med løg og bacon, hertil champignon a la creme 210,-

Braiserede svinekæber, rødvinssauce, knust kartoffel, syltede skalotteløg, kartoffelchips og urter 185,-

Dessert

 

Lun pandekage, æblekompot, vanilleis og hvid chokolade 85,-

Gateau Marcel, sprødt og passion 85,-

Camembert “fidus” med ristet franskbrød, hjemmelavet solbærsyltetøj og persille frit 85,-

Avecs

Kaffe/the

30,-

Irsk kaffe dobbelt

65,-

Diverse rom, cognac og likør

Fra 40,-