Aften

Menu september og oktober:

 

Håndpillede rejer, ristet toast, fennikel og dild

 

Braiserede svinekæber, rødvinssauce, knust kartoffel, variation af jordskokker og urter

 

Sensommerbær, vanillecreme og sprød mørdej

 

3 retter 325,-

 

 

 

A la carte

 

Stjerneskud 175,-

Pariserbøf 175,-

Stegt flæsk ad libitum med persillesauce 175,-

Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, smørsauce og wienerdreng 195,-

Wienerschnitzel “jägerart” med brasede kartofler, ærter med løg og bacon, hertil champignon a la creme 210,-

Braiserede svinekæber, rødvinssauce, knust kartoffel, variation af jordskokker og urter 185,-

 

Dessert

 

Sensommerbær med vanillecreme og sprød mørdej 85,-

Gateau Marcel, sprødt og passion 85,-

Camembert “fidus” med ristet franskbrød, hjemmelavet solbærsyltetøj og persille frit 85,-

 

 

Avecs

Kaffe/the

30,-

Irsk kaffe dobbelt

65,-

Diverse rom, cognac og likør

Fra 40,-