Aften

 

 3 retters menu

Rødspættesalat på smørstegt franskbrød, crudité af syltet fennikel,

friterede kapers og urter

Braiserede svinekæber med rødvinssauce, knust kartoffel,

syltede skalotteløg og chips

Danske æbler, vanilleis, karamel og mørdej

Pris pr. pers. 325,-

A la carte 

Foretter

Rødspættesalat på smørstegt franskbrød, crudité af syltet fennikel,

friterede kapers og urter 85,-

Carpaccio, aioli, syltede bøgehatte og vesterhavsost 85,-

Hovedretter

Stjerneskud 185,-

Pariserbøf 175,-

Stegt flæsk ad libitum med persillesauce 185,-

Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, smørsauce og wienerdreng 195,-

Braiserede svinekæber med rødvinssauce, knust kartoffel,

syltede skalotteløg og chips 195,-

Dessert

Gateau Marcel med solbærsorbet og sprødt 95,-

Danske æbler, vanilleis, karamel og mørdej 85,-

Camembert “fidus” med ristet franskbrød, hjemmelavet solbærsyltetøj og persille frit 85,-

Avecs

Kaffe/the

30,-

Irsk kaffe dobbelt

65,-

Petit fours 45,-

Diverse rom, cognac og likør

Fra 40,-