Aften

 

Foretter

Håndpillede rejer vendt i vinaigrette med syltede salatløg og urter

Serveret på smørristet toast 95,-

Tarteletter med høns i asparges

1 stk 75,-

2 stk 135,-

Hovedretter

Stjerneskud med hvidvinsdampet og stegt rødspættefilet, håndpillede rejer, rød dressing og friske asparges 225,-

Europas bedste stegte flæsk ad libitum med persillesovs, kartofler og hjemmesyltede økologiske rødbeder 220,-

Wienerschnitzel af kalveinderlår med brasede kartofler, ærter, smørsauce og wienerdreng 245,-

Jægerschnitzel af kalveinderlår med champignon a la creme, brasede kartofler og ærter 245,-

Dessert

Gateau Marcel med solbær og vanilleis 95,-

Gammel daws æblekage med makroner, sukkerrasp og flødeskum 85,-

Gammel ost på rugbrød med krydderfedt, sky, sennep, løg og splash af mørk rom 95,-

Hjemmelavet petit fours 3 stk. 75,-

Avecs

Kaffe/the

35,-

Irsk kaffe dobbelt

85,-

Diverse rom, cognac og likør

Fra 40,-