Foretter
Håndpillede rejer vendt i vinaigrette med syltede salatløg og urter
Serveret på smørristet toast 95,-
Tarteletter med høns i asparges
1 stk 75,-
2 stk 135,-
Hovedretter
Stjerneskud med hvidvinsdampet og stegt rødspættefilet, håndpillede rejer, rød dressing og friske asparges 225,-
Europas bedste stegte flæsk ad libitum med persillesovs, kartofler og hjemmesyltede økologiske rødbeder 220,-
Wienerschnitzel af kalveinderlår med brasede kartofler, ærter, smørsauce og wienerdreng 245,-
Jægerschnitzel af kalveinderlår med champignon a la creme, brasede kartofler og ærter 245,-
Dessert
Gateau Marcel med solbær og vanilleis 95,-
Gammel daws æblekage med makroner, sukkerrasp og flødeskum 85,-
Gammel ost på rugbrød med krydderfedt, sky, sennep, løg og splash af mørk rom 95,-
Hjemmelavet petit fours 3 stk. 75,-
Avecs
Kaffe/the
35,-
Irsk kaffe dobbelt
85,-
Diverse rom, cognac og likør
Fra 40,-